Amíg az őslakosok becsukják a szemüket, orosz nácik vonulnak végig az utcáinkon

Amíg az őslakosok becsukják a szemüket, orosz nácik vonulnak végig az utcáinkon

Április 12-én Scseglov és Efremov vezetésével Kazanyban megtartották az orosz nácik második kongresszusát. Ismét a „tatárok kiirtása” téma volt a napirend.

Korábban már beszéltünk ezekről a karakterekről részletesebben.

Miféle orosz törvénytelenségek zajlanak városainkban, amikor a helyiek egyszerűen hallgatnak – mutatták meg ők is.

Most Scseglov és Jefremov az orosz náci eszmék vitáját a tatár tömegekre vitte át. Felajánlják a tatároknak, hogy önként hagyják abba a tatárságot, különben testi kiirtással fenyeget. – Mindannyian Oroszország hazafiai vagyunk, és nem akarjuk, hogy összeomoljon, igaz? – mondja Scseglov, meg akarva mutatni, hogy minden tatár, aki kiáll népe és kultúrája mellett, „szeparatistának” és „nácinak” minősül, hiszen akit az orosz nácik ellenségüknek tekintenek, az automatikusan „nácivá” válik a szemükben.

Ez a megbeszélés nem arra irányult, hogy nyilvános konszenzust találjunk az oroszok és a tatárok között. Scseglov és Efremov bemutatóját a tatároknak egyetlen céllal rendezték meg – az egész tatár nép nyilvános megkorbácsolását, hogy megmutassák, ki a felelős itt, és a tatároknak tátott szájjal kell ülniük és lelkesen hallgatniuk, ahogy az oroszok. mester azt mondja, hogy a tatárok senkik, semmik és nincs joguk.

Ha legalább egyszer láthatott egy ilyen előadást, minden tatár megérti, hogy Tatárföld számára nincs alternatívája a függetlenségnek. Csak egy szabad és szuverén ország képes megvédeni a tatárokat az orosz náciktól.

Корреспондент

Leave a Reply